Trav – Premiär för ATGs snabbaste miljonspel

Av på 14 oktober, 2016

Lördagen den 29 oktober avgörs TOP 7 för första gången. Spelet, som erbjuder miljonchans i ett enda lopp, är det perfekta komplementet till V75 för att förlänga spelupplevelsen. TOP 7 öppnar för spel hos ombud och på ATG.se måndagen den 24 oktober.

TOP 7 är ett annorlunda, snabbt och spännande spel med chans att vinna stora pengar för en relativt liten insats, vilket är något många av våra spelare efterfrågar. Det tar två minuter och sen kan du vara miljonär, säger Sten Andersen, marknadschef på ATG.

Spelet går ut på att i ett och samma lopp sätta ordningen för de sju första hästarna i mål. Det finns tre sätt att spela: med ett färdigt system (TOP 7), genom att välja vinnaren (TOP 7 Spik) och genom att välja alla hästar (TOP 7 Pro). TOP 7 avgörs alltid under V75-5.

– Nu blir lördagarna ännu mer intressanta. TOP 7 är ett utmärkt komplement till V75 som innebär miljonchans på ett enda lopp. Många kommer att vinna ofta eftersom det är utdelning redan på två rätt, och för mig personligen gäller det att ranka hästarna rätt i TOP 7 PRO, säger Anders Malmrot, spelexpert i V75 Direkt.

ATG har under det senaste året breddat sitt utbud med spelformer som Virtuell Racing och V75 Boost. Tillsammans med TOP 7 ska det göra ATG inbjudande för fler och stödja ambitionen att skapa Sveriges mest engagerade mötesplats för spel.

Vi vill attrahera olika typer av spelare och ju fler som spelar på hästar desto större blir vinsterna. Därför är vi stolta att i ett och samma spel kombinera element som både traventusiaster och turspelare uppskattar, avslutar Sten Andersen.

Så här fungerar TOP 7

TOP 7 är ett högvinstspel där spelaren i ett lopp ska tippa de första 7 hästarna i rätt ordning i mål. Spelet avgörs i den femte V75-avdelningen (V75-5) och är ett lopp med 12-15 hästar (oftast ett 12-hästarslopp.) Det är utdelning på 7 första rätt, 6 första rätt o.s.v. ner till 2 första rätt. Det är alltid obruten ordning som gäller – det vill säga, spelaren måste alltid minst ha 1:an och 2:an i rätt ordning för att få utdelning.

TOP 7 har fem fasta storleksmallar för spelaren att välja mellan. De kostar 24 kr, 48 kr, 96 kr, 480 kr och 2880 kr utan kundavgift. Det finns tre sätt för spelaren att spela på TOP 7:

  1. TOP 7 – Spelaren köper ett färdigt TOP 7-spel (TOP 7 ger spelaren en smart blandning av favoriter och skrällar). Resultatet blir en kombination av kunskapspelarnas spel och slump.
  2. TOP 7 Spik – Spelaren köper ett TOP 7 Spik-spel och väljer förstahästen. (EN Smart Autofyll plockar ut resten).
  3. Top 7 Pro – Spelaren komponerar ett TOP 7 Pro-spel och väljer helt själv sina egna hästar (inom ramen för de fem fasta storleksmallarna).

Sport | Trav & Galopp
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in