Trav | Säljstart för Rikstravet 2015

Av på 2 februari, 2015

Idag gäller det! Klockan 14.00 idag, 2 februari, släpper Svensk Travsport andelarna i Rikstravet 2015. Nio stall och arton tränare är laddade till tusen inför landets roligaste tävling, som denna gång blir dubbelt så kul. Är du också en vinnarskalle?

Nytt för i år är att varje stall i Rikstravet representeras av två tränare som alla har varsin häst. Här är stallen och tränarna som ingår i dem:

Stall Norr: Petri Salmela, Boden och Robert Dunder, Umåker

Stall Mittnorrland: Rikard N Skoglund, Östersund och Susanne Osterling, Solänget

Stall Gävleborg: Tomas Pettersson, Bollnäs och Linda S Hedström, Hagmyren

Stall Dalarna: Kajsa Frick, Rättvik och Jörgen Westholm, Romme

Stall Mitt: Markus B Svedberg, Eskilstuna och Åke Lindblom, Örebro

Stall Stockholm: Peter G Norman, Solvalla och Mattias Djuse, Solvalla

Stall Dalsland/Värmland: Magnus Jakobsson, Färjestad och Kristian Lindberg, Årjäng

Stall Väst: Marcus Lindgren, Halmstad och Sofia Aronsson, Axevalla

Stall Syd: Tommy Zackrisson, Kalmar och Conrad Lugauer, Jägersro

Rikstravet 2015 blir roligare och enklare för de som vill testa att vara hästägare. Hästarna som köps in för tävlingen är mellan 3 och 5 år gamla varmblod. Startskottet går den 1 april och tävlingen pågår fram till och med den 31 oktober 2015. Stallets tio bästa lopp när det gäller insprungna prispengar räknas i tabellen och avgör vilket stall som vinner. Vinnande stall i Rikstravet belönas med 150 000 kronor som ska användas till en segerfest för alla andelsägare!

Att hänga med i Rikstravet kostar 500 kronor per andel och det finns 1 500 andelar i varje stall. Man köper sin andel direkt på rikstravet.se med start idag den 2 februari klockan 14.00. Andelarna kan inte köpas hos ATG-ombud utan endast på nätet.

– Mitt råd är att vara med i matchen direkt i eftermiddag. Tränarna letar nu för fullt efter vinnarhästar och stallen har börjat taktiksnacka. Jag vill också tipsa om att man precis som tidigare kan köpa andelar för att ge bort till vänner. Vid köpet får man en värdekod som sedan kan registreras på någon annan än köparen, säger Henrik Högström, projektledare för Rikstravet.

Klicka här för att komma direkt till köpsidan redan nu (observera att möjligheten att genomföra ett köp finns klockan 14.00). Tänk på att uppdatera sidan (eller klicka F5) för att köpknappen ska bli aktiv när försäljningen har öppnat.

Trav/Galopp
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in