Undersökning om lärplattformar utskickad

By on 12 november, 2023
Arkivbild

Enkätundersökning om lärplattformar inom utbildningsområdet. Hur är en bra lärplattform? Säker såklart, och lättanvänd. Men mer då? Vad vill elever, vårdnadshavare, pedagoger och rektorer ha?

För att ta reda på det genomför Örebro kommun just nu en enkätundersökning.
 
Under hösten genomför Örebro kommun en undersökning ,för att ta reda på hur man ska arbeta med lärplattformar i framtiden. En lärplattform är en digital plats för lärande och kommunikation som används av förskolor, skolor och vuxenutbildning i Örebro kommun.

Idag har man tre olika lärplattformar inom utbildningsområdet, Unikum för förskola, It´s learning för grundskola och gymnasieskola och Fronter för vuxenutbildning.

Enkät till elever och vårdnadshavare i november

Nu genomför man en enkätundersökning där ett urval av elever, vårdnadshavare, pedagoger och rektorer får möjlighet tycka till och berätta om just sina behov av en lärplattform.

Målet med undersökningen är att ta reda på hur man kan arbeta mer användarvänligt och säkert med lärplattformar framåt, och att elever, personal och vårdnadshavare med barn i olika åldrar ska kunna logga in och hitta det de söker på ett enkelt sätt.

Örebro kommun skickat ut mejl med enkäten till cirka 10 000 elever och 9 000 vårdnadshavare. Svaren från enkäten kommer vi sammanställa och resultatet kommer bidra till att hitta bästa lösningen för vår framtida lärplattform.

Har du fått enkäten? Ta dig gärna tid att svara. Dina svar hjälper Örebro kommun att bli bättre!

Örebro
Örebronyheter

Källa: Örebro kommun

You must be logged in to post a comment Login