Ur&Penn lanserar smyckeskollektion

By on 17 maj, 2023
Bild: Ur&Penn

Ur&Penn lanserar smyckeskollektion med TikTok-kreatören Märtha Rasch, nu stoltserar Ur&Penn med sin senaste kollektion Edgy Elegance, utvecklad tillsammans med TikTok-kreatören Märtha Rasch.

Kollektionen tar inspiration från starka, stilfulla personer som vill uttrycka sin personlighet och sitt mod genom sina smycken men samtidigt behålla en elegant stil.

21-åriga Märtha Rasch är en unik influencer som har tagit den sociala mediekulturen med storm. Hon har en fascinerande förmåga att skapa engagemang och har en passion för stil och kreativitet. I samarbetet har hon arbetat hårt för att ta fram en produkt som passar alla smaker och stilar.

Smyckeskollektionen tillverkas i stål och innehåller både statement pieces och diskretare smycken. Kollektionen är gjord för att passa alla smaker, oavsett om man vill ha något enkelt och klassiskt eller något mer utmanande och trendigt.

– Vi på Ur&Penn är otroligt glada för vårt samarbete med TikTok-stjärnan Märtha Rasch. Vi tror att vår smyckekollektion i stål kommer att tilltala en bred målgrupp och hjälpa människor att uttrycka sin personlighet genom smycken, säger Alma på Ur&Penn.

Samarbetet mellan Ur&Penn och Märtha Rasch är ett utmärkt exempel på hur två starka varumärken kan samarbeta för att öka sin räckvidd och påverkan.

Kollektionen kommer att släppas online 16 maj och kommer att finnas tillgänglig i butiken i Örebro från 1 juni. Man ser fram emot att se hur samarbetet fortsätter att utvecklas och hur fler människor kommer att upptäcka denna fantastiska kollektion!

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa: Ur&Penn

You must be logged in to post a comment Login