Utelunch har blivit hemmalunch

Av på 11 april, 2021

”Att färre går på restaurang som en följd av pandemin skulle kunna påverka matvanorna både till det bättre och till det sämre, beroende på typ av matställe och individens förmåga att själv tillaga hälsosamma måltider i hemmet”. 

Ja, vi ser effekter av Corona-pandemin. Vi äter färre uteluncher och istället äter vi mer hemma. Dessvärre betyder inte det mer hemlagat utan mer halvfabrikat och enklare mellanmål. 

– Ska vi bibehålla en god arbetsmiljö, även i hemmet, blir det vi stoppar i oss under arbetsdagen viktigt. Vi rör dessutom mindre på oss när vi är mer hemma. Vi ser att vi kan bidra här. Med färdiga Crock-Pot-recept som är enkla att följa kan vi hjälpa folk att äta sund, hemlagad mat som både hinner lagas och ätas under en timmes lunchrast, berättar Nina Hagman, Marknadschef på Acreto ab.

”Express-luncherna” kommer gå ut både i nyhetsbrev och på våra sociala medier under kommande veckor. Varje vecka presenteras en helt ny vecko-meny som är framtagen för Crock-Pot Express, vår elektriska tryckkokare. Vi hoppas verkligen att detta ska bli en succé som bidrar till bättre och sundare matvanor för alla hemarbetare”, fortsätter Nina. 

Regionalt
Örebronyheter

Källa: Acreto

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in