Valborgskonsert med Åsa Jinder på Willboda i Spannarboda

Av på 4 april, 2022
Willboda gård i Spannarboda bjuder in till valborgskonsert med Åsa Jinder.
Foto: LindeKultur

Lördag 30 april kl 14:00 bjuder Willboda gård i Spannarboda in till valborgskonsert med Åsa Jinder. Alla biljetter måste förbokas. Priset är 250 kronor per person och betalas på plats vid konserttillfället via Swish eller kontant (jämna pengar).

Biljettintäkten går oavkortat till artisterna. Spelningen sker i Willbodas bibliotek på övervåningen – och värdparet bjuder på fika i samband med evenemanget.

”Vi välkomnar vårens ljus med en knippe kärlekssånger och vindlande polskor. Vi lämnar det mörker som är uppenbart för oss alla och fångar strålar av ljus och värme i ord och ton”, skriver Willboda på sin hemsida.

Åsa Jinder är en av våra mest folkkära och välmeriterade artister. Få turnerande artister i dag har Åsa Jinders rutin. Musikaliteten, scennärvaron och inte minst folkligheten har gjort det möjligt för henne att fira hela 40 år som riksspelman.

Hon har erhållit medalj av kungen, sommarpratat, spelat på Nobelfesten, och vunnit Eurovision Song Contest. Hon har verkat internationellt i ett stort antal länder, framfört sina egna älskade sånger och melodier i svenska konserthus såväl som kyrkor och bygdegårdar.

Åsa har en alldeles unik utstrålning på scen, med sin avväpnande personlighet och vida musikalitet fångar hon publiken med både stor humor och allvar. Räkna med att bli berörd.

Willboda Gård är en bergslagsgård med anor från 1700-talet. Huset byggdes ut med ytterligare en våning på 1850-talet och är sparsamt bevarat. En gång i tiden var det här en rik bondgård. Idag är det Björn Tångebergs och MalinBurbecks privatbostad. Willboda anordnar, i helt privat regi, konserter och evenemang. Ofta med inriktningen jazz och folkmusik. Willboda gård ligger i Spannarboda, mellan Lindesberg och Kolsva – cirka en timmes restid från Örebro och Västerås.

Kultur | Spannarboda
Örebronyheter

Källa LindeKultur

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in