Välförtjänt vinst för Örebro SK mot IFK Norrköping

By on 2 juli, 2017

Det har varit många problem för ÖSK hittills under säsongen men det enligt mig största har varit oförmågan att göra mål.

Ända sedan Kennedy blev avstängd och senare skadad så har det inte funnits någon självklar målgörare, vi har alla gått och hoppats att Sema och Besara skall börja leverera men de har inte lyckats.

Men så under dagens match hände det, både Sema och Besara gjorde mål och inte bara ett utan två var.

Redan efter två minuter in i första halvlek lyckades Maic Sema att sätta första målet för ÖSK. I den 29 minuten lyckades Örebro bekante Kalle Holmberg att reducera till 1-1.

Sedan var det åter Maic Semas tur att åter ge ÖSK ledningen när han i den 37 minuten slog in 2-1 målet.

Men Norrköping hade inte get upp på långa vägar och i den 42 minuten lyckades Sebastian Andersson åter kvittera till 2-2.

Den första halvleken slutade 2-2 och jag tycker att det var mer bud på fler ÖSK mål än Norrköpings mål.

Andra halvlek inleddes med att någon i Norrköpingsklacken tömde en brandsläckare på borta stå, samtidigt passade Nahir Besara på att slå in 3-2 för Örebro.

Idag kändes det som om hela laget hos ÖSK tyckte att det var kul att spela, och även när det blev heta känslor från Norrköpings sida så höll man huvudet kallt och det blev bara tre gula kort totalt i matchen, ett för Norrköping och två för ÖSK.

I den 50 minuten så slog Nahir Besara in sitt andra mål för dagen och fastställde slutresultatet till 4-2.

Jag tycker att ÖSK var värda denna vinst då de visade upp ett bra spel och så gjorde man mål på sina chanser.

Nu ser vi fram mot lika fint spel när man möter Hammarby borta nu på lördag.