Välkommen nysatsning mitt i city

Av på 15 januari, 2021
Johnells i Örebro och W-Invest Fastigheter AB gör en storsatsning på handel och upplevelse.

Tvärtemot trenden gör Johnells i Örebro och W-Invest Fastigheter AB en storsatsning på handel och upplevelse mitt under pandemin.

På Stortorget har den fd. Brothers lokalen stått tom och i stället för att omvandla lokalen till kontor väljer fastighetsägaren Johan Willerman och handlaren Joakim Wong att bygga ut angränsande butiksyta med ytterligare 540 kvm. I och med detta skapar man möjlighet att expandera Johnells butiken och dessutom bygga en helt ny avdelning för yrkeskläder/profilkläder.

– Vi jobbar redan idag med att sälja profilkläder, men med denna satsning kan vi utveckla segmentet ytterligare, säger Joakim Wong VD och delägare på Johnells Örebro.

– Vi hade funderingar på att omvandla lokalen till kontor, men när Joakim ville satsa på att stärka cityhandeln ville vi självklart ställa upp och göra denna satsning tillsammans, säger Johan Willerman, VD, W-Invest Fastigheter

Integrerat i lokalen med vy mot Stortorget, öppnar vi även The Window Bar i bästa Sean Connery stil! I en attraktiv och inbjudande miljö, kommer Johnells kunder och spontanbesökare kunna njuta av gott kaffe, kyld champagne, goda utvalda viner och klassiska drinkar tillsammans med välsmakande smårätter och bakverk.

– Vi tror på att skapa något unikt och spännande i samband med shopping där kunderna även kan umgås under trevliga former, säger Joakim Wong på Johnells och Johan Willerman VD W-Invest Fastigheter!

– Jag tror på att diversifiera sitt utbud och det är väldigt positivt för hela stadskärnan när man vågar satsa på något som kompletterar befintligt utbud. Det här kommer att bli en positiv injektion för hela city, säger Stina Storm VD på City Örebro.

Lokalt
Örebronyheter

Källa City Örebro

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in