Var med och forma strandpromenaden i Frövi

By on 26 juni, 2022

Kom på medborgardialog och tyck till. Lindesbergs kommun jobbar just nu med ett utvecklingsprogram över strandpromenaden i Frövi.
 
Syftet med utvecklingsprogrammet är att utreda förutsättningarna för att utveckla strandpromenaden samt möjligheterna kring att skapa fler tillfällen för vattennära kontakt för invånarna i Frövi.

Frövi strandpromenad är ett cirka tre kilometer långt stråk för gående och till viss mån även för cyklister. Det har stor potential med goda möjligheter till sjökontakt, vackra vyer och varierande natur som ska utvecklas så att det kan nyttjas mer av de boende i Frövi.

Utvecklingsprogrammet ska ange kommunens övergripande vision och målsättningar för områdets utveckling, samt utgöra ett underlag för en eller flera framtida detaljplaner.

Den 21 juni kommer representanter från kommunen att finnas tillgängliga i församlingshemmet i Frövi. Kom dit, ställ frågor om vad som sker och berätta vad du tycker.

Här kan du läsa mer om utvecklingsprogrammet: https://www.lindesberg.se/bygga-bo-och-miljo/oversiktsplan-och-detaljplaner/planprogram-och-strategier/utvecklingsprogram-frovi-strandpromenad

Tid: 15:00-18:00

Plats: Församlingshemmet. Centralvägen 90, Frövi.

Örebro län | Frövi
Örebronyheter

Källa: Lindesbergs kommun

You must be logged in to post a comment Login