Vårens sista utställning på galleri nord

Av på 9 maj, 2021

Nu har konstutställningen med Madeleine Pyk och Melanie Baker H öppnat. Efter fjolårets stora succéutställning med Madeleine på Bukowskis i Stockholm är galleri nord väldigt glada över att nu kunna visa upp flera spännande och tidigare inte visade målningar av Madeleine i Örebro. 

Varmt välkommen till galleri nord Madeleine Pyk

Madeleine Pyk är en av våra mest folkkära konstnärer. Hennes unika naivistiska och kulörstarka måleri har satt avtryck i svensk konsthistoria. I hennes konst finner du livsglädje, humor, allvar och lekfullhet. Kom och möt en fantastisk konstnär som med penseln målat sig igenom hela livet.

Melanie Baker Hörnstein

Melanie Baker Hörnstein är en spännande keramiker som brinner för formgivningen och hantverket. Skulpturerna är stämningsfulla och handens närvaro är påtaglig i de taktila verken. Färgskalan ligger nära naturen och skimrar i härliga glasyrer och lekfulla ytor. Melanie kallar dem för funktionella skulpturer, att sticka en blomma i, att bjuda in naturen i.

Pågående utställning på webbshoppen 

Nu kan du se flertalet konstverk från utställningen i vår webshop. Där kan du även klicka hem din konst. 

Drive Thru Service

Vill du se något specielt konstverk från utställningen utan att besöka galleriet så går det  bra att göra en ”drive-thru” och stanna bilen utanför galleriet så kommer galleristen ut med verket som du vill se. Hör av dig så ordnar vi en tid som passar.

Kultur | Lokalt
Örebronyheter

Källa: Galleri  Nord

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in