Videopremiär för Fibes, Oh Fibes! nya singel ”Pathetic”

By on 8 april, 2022

Missa inte Fibes. Oh Fibes! splitternya video till ”Pathetic” där Thomas dansar som om man är sedd utan att någon ser. Videopremiär hos Nöjesguiden nu!

Förra veckan släpptes Fibes, Oh Fibes! nya singel ”Pathetic” och nu finns en video färdig som filmats i en liten närbutik utanför Göteborg.

Videon är ett nedslag mitt i en vardag. En vardag som tar en oväntad vändning genom dans. När Fibes, Oh Fibes! frågade Thomas, mannen i videon, om han ville pryda omslaget för deras nya singel blev det början på en historia om att dansa som om man är sedd utan att någon ser.

Thomas hälsar:

”Hej, jag heter Thomas. För en månad sedan visste jag inte att jag vågade dansa. Sist jag vågade var på mitt eget bröllop 1993.”

Kort om Fibes, Oh Fibes!

Fibes, Oh Fibes! är ett pianodrivet soft-rockband från Göteborg. Bandet bildades 2001 och fick sitt publika genombrott 2003. Bandnamnet är en hyllning till ett trumset av märket Fibes. Bandet vann en Grammis 2009 för Årets Pop, och har släppt 4 Album. Still Fresh (2004), Emotional (2006), 1987 (2009), samt Album (2012).

Kultur
Örebronyheter

Källa: Sandra Nordin PR

You must be logged in to post a comment Login