Vilka får Energiklappen 2021

By on 26 oktober, 2021

Förra året instiftade kommunägda Linde energi Energiklappen, en julklapp som ska lyfta fram lokala eldsjälar, initiativ och projekt. Nu är det dags att nominera årets energispridande kandidater.

– Linde energi brinner för ett levande Bergslagen och vill uppmärksamma och uppmuntra lokala hjältar. Energiklappen är vårt sätt att sprida lite julstämning och ge tillbaka till de som förtjänar uppmärksamhet och uppmuntran, säger Fredrik Klingvall, kommunikationsansvarig på Linde energi.

Förra året fick Linde energi in totalt 61 nomineringar och Energiklappen delades till slut mellan fem pristagare. En av dessa var Carin Neanro, initiativtagare till Seniorkollo:

– Tack vare Energiklappen kunde vi ta in tre underhållare och även hålla en workshop i skapande måleri med en bildterapeut under årets Seniorkollo. En glädjande och mycket uppskattad gåva bland såväl deltagare som ledare.

Linde energi eftersträvar hållbarhet, jämställdhet, likabehandling och sunda värderingar. Det får gärna även känneteckna den som tilldelas årets Energiklappen.

– Vi blev lite överrumplade och positivt överraskade över gensvaret när vi instiftade Energiklappen. Men vi tar gärna emot ännu fler nomineringar och får chansen att glädja ännu fler lokala hjältar. Det fina med Energiklappen är att vem som helst har möjlighet att nominera sin kandidat, framhäver Fredrik Klingvall.

– Tänker du på en välförtjänt pristagare av Energiklappen är det ingenting att fundera på – skriv en vass motivering och håll tummarna för din kandidat, avslutar Fredrik Klingvall.

Totalt har Linde energi avsatt 25 000 kronor som kan fördelas till en eller flera mottagare. Sista dagen att nominera sin kandidat via lindeenergi.se/energiklappen är söndagen den 28 november 2021.

Pristagare 2020

Björn Eremo, Djungelgymmet

Knytgubbarna Fellingsbro

Lindesbergs stjärnor

John Martinsson

Carin Neanro

Örebro län
Örebronyheter

Källa: Linde Energi

You must be logged in to post a comment Login