Vilka får Energiklappen 2023

By on 15 november, 2023
Nominera nu till Energiklappen 2023.
Bild: Linde Energi

För fyra år sedan började Linde energi lyfta fram lokala eldsjälar, initiativ och projekt när man instiftade ”Energiklappen” detta i stället för att ge julklappar till kunder, medarbetare och samarbetspartners.

Nu är det dags att nominera kandidater för 2023 års Energiklapp

– Vi på Linde energi brinner för ett hållbart och levande Bergslagen och vill på detta sätt uppmuntra och uppmärksamma våra lokala hjältar. Energiklappen är vårt sätt att ge tillbaka till de som förtjänar uppmärksamhet och uppmuntran och samtidigt sprida lite julstämning, säger Joakim Johansson vd på Linde energi.

Linde energi eftersträvar alltid hållbarhet, jämställdhet, likabehandling och sunda värderingar. Det vill man ska känneteckna den/de som tilldelas årets Energiklapp.

– Det ska bli väldigt roligt att för fjärde året i följd få dela ut Energiklappen, Pristagarna brukar alltid bli glatt överraskade och väldigt stolta över att ha blivit nominerade. Det finns något fint i den medmänsklighet och värme som Energiklappen förmedlar, säger Joakim Johansson.

Linde energi har avsatt 30 000 kr som fördelas mellan en eller flera mottagare, vem som helst kan nominera någon eller något som förtjänar Energiklappen.

Sista dagen att nominera sin kandidat via lindeenergi.se/energiklappen är söndagen den 10 december 2023.

Örebro län
Örebronyheter

Källa: Linde Energi

You must be logged in to post a comment Login