Ving byter digital öppen spis mot TV-paradis

Av på 25 februari, 2021

Den digitala eldstaden på Youtube kom för många år sedan för att skapa mysstämning i vintermörkret, men många svenskar längtar nu också efter värme, sol, hav och sydligare breddgrader. I väntan på ett ökat resande möter Ving nu svenskarnas reseabstinens genom att lansera ett substitut till den öppna spisen – ett digitalt semesterparadis med exotiska stränder och vågbrus som rullar på Tv:n i 8 timmar.

Vings TV-paradis. Phuket, Thailand.
– Knaster från öppen spis och mysbelysning i all ära, men vi vet också att det är många som drömmer om att få resa igen och längtar efter lata dagar på stranden. Så länge vi inte kan ta oss till paradiset får paradiset komma till oss. Vårt digitala strandparadis, där semestern flyttar in i på TV-skärmen med flera timmars avkopplande vågskvalp, solnedgång och vackra stränder, är vardagseskapism när den är som bäst, något att njuta av i bakgrunden på hemmakontoret eller i vardagsrummet. Det här är också den perfekta uppladdningen inför en inbokad resa, att njuta av i bakgrunden på hemmakontoret eller i vardagsrummet, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Semesterparadiset på Youtube består av antingen en strandfilm eller en solnedgångsfilm från Thailand, båda 8 timmar långa.

Vings strandparadis är framtaget i samarbete med den danska reklambyrån Robert/Boisen & Like-minded, som bland annat var skaparna bakom den uppmärksammade och prisade reklamkampanjen ”Do it for Denmark” för Vings systerbolag Spies.

Nöje | Regionalt
Örebronyheter

Källa: Ving

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in