Zara Larsson släpper singeln ”Can’t Tame Her”

By on 29 januari, 2023

Zara Larsson återvänder med singeln ”Can’t Tame Her”, från hennes kommande fjärde album.

Låten, som är första släppet där hennes nystartade egna bolag Sommer House samarbetar med Epic-labeln Black Butter, framför hon live på P3 Guld.

”Can’t change her/Can’t blame her/Can’t tame her”.

Nya singeln ”Can’t Tame Her” har Zara Larsson skrivit ihop med MNEK och MTHR med produktion från den Grammy-belönade Danja (Britney Spears, Timbaland, Justin Timberlake). Låten presenterar en ny sida av Zara med ett lika lyxigt som futuristiskt sväng och skimrande 80-talssynthar.

Låtens energi och feministiska budskap fångas i den filmiska videon, inspelad i Prag med koreografi av JaQuel Knight som Zara samarbetade med för första gången på den omtalade videon till ”Love Me Land”.

”Can’t Tame Her” är det första släppet där Zaras nystartade egna bolag Sommer House samarbetar med Sony Music via bolagen Epic och Black Butter. Det var förra året som Zara Larsson tog kontrollen över sin egen låtkatalog som har streamats mer än 9 miljarder gånger. Låten, som också är det första smakprovet från Zaras kommande fjärde album, framförs live av Zara Larsson på P3 Guld där hon är nominerad till Guldmicken samt i kategorin Årets låt för sitt Alesso-samarbete ”Words”.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Sony Music Entertainment Sweden 

You must be logged in to post a comment Login