Zikai återvänder med singeln ”Super 8”

By on 21 maj, 2023
↑↑ Zikai – Super 8 ↑↑

Zikai, den hyllade svenska sångerskan och låtskrivaren, återvänder med sin nya singel ”Super 8” som släpptes den 19 maj, det är en låt om att ta tillbaka makten och sätta gränser i relationer.

Sedan grammisvinsten för årets soul/r&b 2021 så har Zikai tillbringat all sin tid i studion och arbetat på ett nytt sound. Hon har inspirerats av andra musikstilar med bibehållen starka rötter i R&B och har tillsammans med sina medförfattare skapat en värld full av dagboksliknande berättelser som artikuleras genom texter som inkluderar självförtroende, sensualitet och sårbarhet.

” Jag döpte den till Super 8 eftersom att jag under sessionen föreställde mig låten i en filmcen en varm sommardag, palmer, jag körandes runt i samma gula Cadillac som Al Pacino kör i Scarface. Och allt detta skulle filmas i super 8 mm. Det passade med ljudbilden.”

”Super 8” är inspirerad av Zikais önskan om en djup och äkta koppling med en person hon trodde var värd hennes kärlek, samtidigt som hon med åren har lärt sig att sätta gränser i toxic relationer. På det sättet tar hon tillbaka makten.

Detta är den första singeln från Zikais kommande EP, och med denna starka start kommer det utan tvekan att bli en resa att se fram emot.

Kultur | Sverige
Örebronyheter

Källa: Universal Music

You must be logged in to post a comment Login