250kg kärlek släpper singeln Äntligen Helg

By on 27 december, 2022

250 kg kärlek tillsammans med producent Niclas King släpper en riktig festlåt ”Äntligen helg”.

25 år firar bandet 250 kg kärlek i år och ligger bakom riktiga klassiker, som bland annat ”Naken”. Niclas King har producerat många Billboard-ettor, bland annat åt JLo. Nu har tillsammans med 250kg kärlek skapat en par nya låtar som kommer släppas framöver. Första låten de släpper är Äntligen helg. Jul- och framför allt nyårshelgen är helgen framför alla. Alla längtar oavsett om det är häng med familjen eller tokfest. Så låt oss höja glasen och bara köra på!

Det är Äntligen helg!

Ni som inte vet

250kg kärlek grundades på slutet av 90 talet av ett gäng kompisar i Fryshusets lokaler söder om Stockholm.

Monsterhiten ”Naken”, som använts som TV vinjett, reklamkampanjer och diverse tolkningar på olika sociala medier skickade ut bandet på en turné som aldrig slutade.

Säsonger på KOS och Mallorca varvat med festivaler och stadshotell byggde myten om “bandet där festen aldrig tar slut”.

Nästa större landmärke tillkom efter ett par års turnerande tillsammans med Eddie Meduza fram till dennes frånfälle. Deras gemensamma komposition “Bonka Bäver” blev en total succé i samma storlek som bandets hit Naken. Det blev Guldskiva och hela 23 veckor på topplistan. Därefter har bandet fortsatt att släppa låtar och allas vår Skara-Bert Karlsson släppte “Fan vad du är snygg när jag är full” som även den nådde 5 miljoner streams och guld. De senaste låtarna släppta har skett genom samarbeten med andra artister som tex Sofie “Bubbel på Balkongen” Svensson” och Erik Meduza.

De kommande låtarna ”Lördag hela veckan” och ”Äntligen helg” är producerade och skrivna tillsammans av/med Niclas Kings som haft ett dussintal Billboard ettor med bl.a. J-Lo.

Idag släpper 250kg kärlek sin purfärska poplåt ”Äntligen Helg” en plåga som bandet hoppas att ni kommer att gilla.

250kg kärlek skall framförallt upplevas live så missa inte att kolla aktuellt turnéschema runt om i landet under våren och inför sommarens festivaler. Kolla in de relaterade länkarna nedan så kommer ni att vara uppdaterad mest hela tiden.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Sony Music Entertainment Sweden

You must be logged in to post a comment Login