5 nya spelare klara för Örebro HK.

Av på 1 maj, 2013

Örebro Hockey har gjort klart med fem nya spelare inför Elitserien. Det kunde man presentera under tisdagen den 30 april.

Det är spelare med elitserierutin och några av dem har vunnit SM-Guld. Men det intressantaste nyförvärvet är ändå centern Justin DiBenedetto (bilden). I övrigt är det tre backar och en forward som Örebro har kontrakterat.

Justin DiBenedetto:
Den 24 årige kanadensiske centern spelade förra säsongen i EC Slazberg och gjorde 44 poäng på 47 matcher. Han är draftat av New York Islanders och spelade 8 matcher för laget under säsongen 2010/2011. Han spenderade stor tid i deras farmarlag Bridgeport Sound Tigers.

Martin Johansson:
Han har gjort två säsonger i Brynäs och var bl.a med när de vann SM-Guld 2012. Men han är en rutinerad forward som även gjort flera säsonger för Färjestad och de allsvenska klubbarna Mora och BIK Karlskoga. Martin är storebror till NHL-proffset Marcus Johansson.

Daniel Sondell:
Representerat flera olika klubbar i Allsvenskan och Elitserien och kommer senast från Rögle. Men han har även spelat i finska SaiPa. Den 29 åriga backen har IF Björklöven som sin moderklubb.

Tomas Skogs:
Är precis som Sondell en 29 åriga back med erfarenheter från spel i Elitserien men han är nybliven mästare med Skellefteå AIK. Han är Mora som moderklubb men har även representerat Timrå i ett antal säsonger.

Viktor Ekbom:
Spelade senast i EHC München men har även representerat Linköping i tre elitseriesäsonger. Innan han kom till München gjorde han en säsong i finska Tappara.

Martin Avedal - RedigerareMartin Avedal
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in