Barnkalasfestival arrangeras i Lindesberg Arena

By on 19 mars, 2023
Bild: LindeKultur

Söndag 7 maj kl.14.00 arrangeras ”Barnkalasfestivalen” i Lindesberg Arena. Följ med Pettson & Findus, dansa loss med Mamma Mu & Kråkan, förbluffas av trollkarlen Daniel Kane och sjung med Elsa från Frost i en Disneyinspirerad familjeshow.

Barnkalasfestivalen är precis vad det låter som – en blandning av barnkalas och festival dit alla är välkomna, stora som små med denna härliga blandning:

….

Mamma Mu & Kråkan

En minishow där barnen kan sjunga och dansa till “Veckovisan”, “Vipp på rumpan affärn” och andra klassiska sånger från serien. (Längd ca. 10 min)

….

Sjung med Pettsson & Findus

En familjeföreställning där hela familjen får vara med och sjunga och skratta åt Pettssons alla tokerier. Allra oftast följer Findus med, men när Findus måste vakta gården så är det Prillan eller Högsta Hönset som får vara med och skoja.(Längd ca. 20 min)

….

Daniel Kane

Daniel Kane är en magiker och illusionist av den nya generationen. Som finalist i Talang och med modern visuell magi i form av eld, papegojor och tankeläsning så tilltalar hans show hela familjen. (Längd ca. 20 min)

….

Annika Herrlitz

Den svenska rösten från ledmotivet i filmsuccén Frost tillhör musikalartisten Annika Herrlitz. I flera år har hon fyllt torg och festivaler runtom i Sverige med hennes omåttligt populära Disneyinspirerade show. (Längd ca. 20 min)

Barnkalasfestivalen arrangeras med stöd från Kulturrådet. För mer information samt biljetterwww.lindesbergarena.se

Nöje | Lindesberg
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login