BELL släpper singel ”Låtsas som att allt är bra”

By on 20 mars, 2022

Stjärnskottet BELL släpper sin nya singel ”LÅTSAS SOM ATT ALLT ÄR BRA”.

”LÅTSAS SOM ATT ALLT ÄR BRA” är din tunga, jobbiga breakup-ångest svept i rosa silkespapper. Den representerar svek, saknad och att vägra lämna tillbaka ditt ex gamla grejer som står i flyttlådan i hallen.BELL

Som release-event hostade BELL en 12h non-stop live-stream på TikTok som gästades av bl.a. Estraden, Björn Holmgren, Linnea Orvegård, Jasminkott, Lucas Sunday och Siméon.

BELL släppte sin debutsingel ”BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG” i januari 2022 och låten gick rätt in på topp 200-listan på Spotify i Sverige. Låten låg även topp 10 på ”Nordic Top 40”-listan på TikTok.

BELL har sedan november lagt upp egna versioner av kända låtar på TikTok och har bara på några månader fått över 50 000 följare. Hennes version av GAYLEs hitsingel ”abcdefu” har idag över 2 miljoner visningar på plattformen.

Den Stockholmsfödda sångerskan började skriva musik redan vid 6-årsålder och vill idag göra musik som hennes lyssnare kan relatera till i en blandning mellan sårbarhet och kaxighet. BELL själv berättar:

”BELL är hårt, ärligt, kul, sårbart och kaxigt. Med mina låtar vill jag skapa en plats för mig själv att prata om och bearbeta saker jag känner och saker som hänt i mitt liv. Det stod mellan en artistkarriär och terapi.”BELL

Kultur
Örebronyheter

Källa: Universal Music

You must be logged in to post a comment Login