Benjamin Ingrosso till Örebro

By on 15 augusti, 2023
Bild: Live Nation

Äntligen tar Benjamin Ingrosso steget fullt ut och genomför sin första riktiga sommarturné, på festivaler och konsertplatser i Sverige och Norge. Det blir en omfattande turné med över 20 stopp mellan juni och september med ett stopp i Örebro på Gustavsvik fredag 18 augusti 2023.

Under sommaren 2022 fick man på ett slutsålt Lollapalooza, en försmak av den explosivitet och hitkavalkad som Benjamin och hans sju manna-band kommer rulla ut med i sommar.

En show där musiken kommer att tala sitt tydliga språk. Senast man såg Benjamin live var på de hyllade konserterna med Kungliga Filharmonikerna på Stockholms Konserthus, vilka också visades på TV4 under mellandagarna.

Benjamin Ingrosso har vunnit Melodifestivalen, toppat album- och singellistan, vunnit Kristallen för årets TV-pris, vunnit Grammis som årets artist 2022 samt haft flera nomineringar både på P3 Guld och Grammis. Med ett imponerande CV på bara några år har Benjamin Ingrosso vuxit till att bli en av landets mest omtyckta artister och personligheter.

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa: Laweka Event

You must be logged in to post a comment Login