Bildspecial – Örebro HK vs Luleå HF

By on 24 februari, 2022
Foto: Karl-Johan Sandberg

Örebro Hockey kom till kvällens match med två raka förluster i bagaget, i den 42 omgången mötte man tredjeplacerade Luleå Hockey i Behrn Arena. Örebro fick klara sig utan Rasmus Rissanen, Kristian Näkyvä, Joel Mustonen och Miikka Salomäki, med resultatet i hand så saknades kvartetten.

Det var gästerna Luleå som inledde med en kraftig offensiv och tryckte ner Örebro ordentligt, mitt i den offensiven fick hemmalaget till en kontring som Leo Carlsson gjorde mål på.

Sett över hela matchen hade Örebro egentligen inte mycket med matchen att göra, även om man visade goda tendenser i första perioden. Med facit i hand gjorde man en medioker match där det såg oorganiserat, okoncentrerat och orkeslöst ut. Nej, den här matchen gick inte direkt till historian, utan den skadade kvartetten hade man inget att sätta emot desto längre tiden gick och Luleå kunde till sist få med sig en vinst.

Örebro befinner sig fortsatt på säker slutspelsplats, men ska man ta en sån måste det till bra mycket bättre spel än det man visade upp i kvällens match.

Bilder från matchen.

Fotograf
Karl-Johan Sandberg
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login