Bildspecial – Örebro HK vs Rögle BK

Av på 28 januari, 2022
Foto: Karl-Johan Sandberg

Äntligen, match för Örebro HK efter sju inställda omgångar på grund av smitta i laget, i den 33 omgången av Svenska Hockeyligan tog Örebro emot Rögle BK i Behrn Arena. Den stora frågan inför match var hur Örebro skulle spela sitt spel då man inte hade spelat match sedan 8 Januari, Rögle hade inte spelat match sedan 15 Januari så det var två lag utan matchvana som möttes.

Nu gick det bra när Örebro slog ett normalt svårspelat Rögle, historiskt sett så brukar det var riktigt jämnt när de här två lagen möts. Gästerna kom till spel med ett stort avbräck med många ordinarie spelare hemma med konstaterad corona, något som självklart satte sina spår i Rögle.

Sett till helheten så började det som väntat, matchovana och mycket fippel med puck för Örebro. Allt eftersom tiden gick så stabiliserade sig spelet och det såg stundtals riktigt bra, det som var positivt var att man kunde använda sig av de momentum som uppstod där man kunde båda skapa farligheter som skapa mål. Nu hör det till saken att Rögle saknade hela ordinarie backar, ett bakslag som självklart måste ha spelat in. 

Matchen slutade 4-1 till Örebro HK.

Bilder från matchen:

Fotograf
Karl-Johan Sandberg
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in