Black Knights blev nollade i Tyresö.

By on 23 juni, 2013

Arkivbild  från matchen Black Knights vs Carlstad Crusades. Foto: Örebronyheter

Black Knights åkte till Stockholm för att fortsätta sin resa mot SM-titeln. Men i förra matchen blev det förlust mot regerande mästarna Carlstad Crusades och idag möte man hemmastarka Tyresö.

Det var även Tyresö som tog kommandot i matchen, två tochdowns och ett extrapoängsförsök i första quartern lade grunden till en 13-0 ledningen för Tyresö. Black Knights såg bleka och osynliga ut och hade svårt att få igång sitt spel.

I den andra quartern lyckades bortalaget skapa några bra möjligheter men återigen tar man inte vara på David Ingrams passningar. Ingram hade även han två jobbiga quarters då spelet inte fungerade. Samtidigt stängde Tyresös försvar ner Black Knights offensiv effektivt.

Örebro spelade upp sig
Black Knights började den tredje quartern bättre än Tyresö och satte hög press men återigen lyckas man inte ta vara på passningarna från Ingram. Tyresö hade svårt att ta sig upp på planen då Black Knights försvar pressade offensiven tillbaka.

I den fjärde och sista quartern höjede Black Knights sitt spel ytligare en nivå. Man var bättre än Tyresö, det hjälpte dock inte då hemmalaget tillslut lyckades komma igen och göra en touchdown. Tyresö gick upp i en 19-0 ledningen i slutet av matchen och det blev även slutresultatet.

Martin Avedal - Redigerare

 Martin Avedal
 Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login