Black Knights krossade Mean Machines

By on 17 augusti, 2013

Det blev aldrig någon spänning på Behrn Arena ikväll, det var bara ett lag som dök upp till match. Örebro Black Knights fullkomligen dominerade Stockholm Mean Machines och vann med 62 mot 0.

Vekka Lehtonen, David Jonsson och David Ingram vara bara några av spelarna i Black Knights som fick spelet att stämma ikväll. Lehtonen var den som stack ut mest och gjorde tre touchdowns, även Johan Stål ska nämnas som förutom sin TD även bidrog med flera extra poäng när han sparkade efter touchdown.

Jobbig säsong för Mean Machines
Klassiska Mean Machines hade inte en chans mot Black Knights men samtidigt är laget inne i en generationsväxling. Flera äldre spelare har slutat och ett gäng yngre har kommit in, om ett par år kan laget vara tillbaka i toppen.

Därför ska man inte bli helt lyrisk över Black Knights seger ikväll, de mötte ett lag som inte var kapabla att mäta sig med de svarta riddarna. Men självförtroendet kan dock må bra efter matchen.

Det var mycket som stämde ikväll, Ingram lyckades vid flera tillfällen leverera bollen med långa passningar, James Vercammen och Vekka Lehtonen gjorde många viktiga tacklingar, samtidigt som Johan Ståls skytte fungerade.

Slutspelet kommer bli tuff
Nu återstår det en match i årets superserie, det är mot Arlanda Jets och matchen spelas nästa söndag på Behrn Arena kl 17.00. Efter det vet vi om Black Knights kommer spela slutspel eller inte, för även Kristianstad Predators vann sin match idag.

Skulle Black Knights gå vidare kommer man med stor sannolikhet möta Tyresö på bortaplan. Den matchen kommer inte vara lika lätt att vinna som kvällens drabbning mot Mean Mahcines, det kan jag redan nu informera om.

Bild: Pressbilden

Martin Avedal - Redigerare

 Martin Avedal
 Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login