C More sänder fler matcher än någonsin från SHL

By on 10 september, 2013

Elitserien har bytt namn till SHL, och det finns ett nytt upplägg för SM-slutspelet – men Sveriges hockeyälskare kan känna sig trygga i att C More satsar mer än någonsin på sin hockeybevakning och sänder samtliga matcher från årets grundsäsong.

SHL har säsongspremiär den 14 september med det efterlängtade klassikermötet Leksand – Brynäs i C More Sport. Premiären visas även fritt i TV4.

Samtliga matcher från SHL sänds i C Mores kanaler. Och i och med årets upplägg med ett förkval till slutspelet är det klart att det blir mer hockey än någonsin för tv-tittarna. Tisdagar, torsdagar och lördagar är huvuddagar för SHL på C More. På vardagar startar studion klockan 18.45 och på lördagar klockan 15.30.

Studioinramningarna ger rapporter och mål från kvällens alla matcher, och kommer som vanligt att bjuda på avgörande detaljer, tuffa debatter och oväntade kameravinklar från matcherna.

Tisdagarnas studiosändningar leds av Björn Oldeen och Niklas Wikegård. På torsdagarna huserar Lasse Granqvist och Leif Boork i studion och vid lördagarnas sextimmarsprogram tar Tommy Åström, Petter Rönnqvist och heta nytillskottet Sanny Lindström vid. Övriga matcher från SHL sänds i C More Hockey och C More Live. Alla matcher i C More Sport sänds även i HD-kvalitet i C More Sport HD.

C Mores laguppställning
I C Mores laguppställning syns två nya ansikten: experten Sanny Lindström och reportern Camilla Nordlund. Värt att nämna är även att ”Ankan” gör sin 30:e säsong som tv-expert – något som måste vara svårslaget även internationellt.

Lasse Granqvist – kommentator och programledare
Tommy Åström – kommentator och programledare
Petter Johansson – kommentator
Anders Fredriksson – kommentator
Björn Oldeen – programledare och kommentator
Åke Unger – kommentator
Anders ”Ankan” Parmström – expert
Leif Boork – expert
Petter Rönnqvist – expert
Niklas Wikegård – expert
Thomas Johansson – expert
Arto Blomsten – expert
Camilla Nordlund – reporter

Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login