Chans till revansch för Bryant-Meisner i ATS Formula 3 Cup

By on 28 augusti, 2013

Med tre deltävlingar kvar att köra av ATS Formula 3 Cup-säsongen 2013 återfinns John Bryant-Meisner på femte plats i den sammanlagda mästerskapstabellen, strax bakom fjärdeplacerade Gustavo Menezes (USA). När den tyska F3-serien i helgen – för andra gången i år – besöker EuroSpeedway Lausitz utanför Berlin är Bryant-Meisner på jakt efter säsongens tredje seger; och efter revansch.

En frustrerande avslutning på den senaste tävlingshelgen på Nürburgring – där 18-åringen från ledarposition bestraffades för en tveksam tjuvstart – har gjort drivkraften att slå tillbaka starkare än någonsin, när mästerskapet nu går in i en intensiv slutfas.

– Jag ser verkligen fram emot att återvända till EuroSpeedway Lausitz den här helgen, säger John Bryant-Meisner. Vi var på väg mot ett riktigt bra resultat i det sista racet på Nürburgring senast, och mitt mål är att avsluta jobbet vi påbörjade där. Den sista delen av säsongen blir påfrestande för teamet med tre deltävlingar inom loppet av en månad, och det hade varit skönt att inleda den här perioden på ett positivt sätt. Vi genomförde ett lovande test på EuroSpeedway Lausitz för ett tag sedan, vilket gör mig extra optimistisk inför den här helgen, och jag tror att vi har goda chanser att slåss högt upp i resultatlistan – även om motståndet som vanligt kommer att vara väldigt tufft.

Inför helgens tävlingar i Tyskland gästade John Bryant-Meisner veckans avsnitt av Autosport FANTV, där han berättade om säsongen så långt, comebacken efter förra årets dramatiska krasch i England, och förväntningarna inför framtiden.

Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login