Dags att söka Drömjobbet 2021

By on 8 februari, 2021

Har du en halvfärdig eller nykläckt affärsidé, ett driv utöver det vanliga eller byrålådan full med smarta uppfinningar? Är du mellan 17–22 år och bor i Lindesberg, Nora, Storfors eller Ljusnarsbergs kommuner? Då kan du söka till Drömjobbet i sommar – Bergslagens Sparbanks plantskola för unga entreprenörer, idésprutor och doers i bygden.

Ansökningsperioden för Drömjobbet 2021 är nu öppen och Bergslagens Sparbank antar sökande löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Sista dag är 31 mars – men antalet platser kan bli fyllda innan. 

Sälja kläder via nätet med hjälp av lokala designers; Hjälpa mindre företag med sociala medier och influencer marketing; Webbutik för uthyrning av högtidskläder; Digital förmedlingstjänst mellan musiker och musiklärare. Det var några av de affärsidéer som fick utvecklas genom Drömjobbet 2020″Det här sommarjobbet liknar inget annat – Drömjobbet ger minnen och möjligheter för hela livet”, skriver Bergslagens Sparbank som erbjuder till till de som antas:

  • Du får 10.000 kronor för att utveckla din idé eller ditt företagande;
  • Arbetsplats på något av bankens kontor om du vill;
  • Personlig mentor och ett nätverk som inte går att köpa för pengar;
  • Seminarier om företagsekonomi och marknadsföring, lär dig göra en affärsplan;
  • Medverkan på Emax i Göteborg.

Emax är mässan för Sveriges främsta unga entreprenörer. Här väntar en ny värld, med hyperaktuella föreläsningar, utmanande och roliga övningar inom företagande och inte minst umgänge med andra unga, drivna personer från hela Sverige. Resa och boende ingår. Emax 2021 går av stapeln 20-24 juni och på grund av coronapandemin genomförs den, även i år, digitalt på hemmaplan.

Ansök till Drömjobbet 2021 här»

Länet/Lokalt
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login