Danska detaljhandelsjätten thansen öppnar i Örebro

By on 13 april, 2024
Bild: Thansen

Under 2024 fortsätter detaljhandelskedjan Thansen sin expansion i Sverige, och nu har turen kommit till Örebro. Den nya butiken öppnar den 19 april, och kommer att erbjuda allt för bil, hem och fritid.

November 2022 öppnade Thansen sin första butik i Sverige på Väla i Helsingborg, därefter 2023 har kedjan växt med ytterligare 6 butiker i Falkenberg, Värnamo, Löddeköpinge, Västervik, Kristianstad, Malmö och under 2024 har vi redan hunnit med att öppna butiker i Karlskrona och Växjö.

Alija Konjaric, kedjechef Sverige, ser fram emot öppningen i Örebro.

– Örebro ligger strategiskt i södra Svealand och passar väl in i vår plan att växa organiskt och etablera oss söderifrån och uppåt. Örebro blir vår tionde butik i Sverige och under 2024 kommer vi öppna ännu fler nya butiker i bl.a. Halmstad, Borlänge, Skövde, Norrköping, Gävle, Vetlanda mm.

Handelsplatsen Marieberg i Örebro är ett attraktivt område och vi är i full gång med att göra butiken redo för öppning, och har redan fått mycket positiv feedback från lokalbefolkningen i Örebro. Målet är att butiken ska vara en oas med allt inom bil, hem och fritid och vi ser fram emot att fylla denna lucka på marknaden.

Vladimir Ukotic, butikschef Örebro säger:

– Vi är väldigt glada att äntligen kunna öppna upp portarna till vår tionde butik i Sverige och hälsar alla hjärtligt välkomna till vår öppningsfest i Örebro 19.april-21.april. Vi hoppas få se många kunder i butiken, och kan redan nu avslöja att det kommer bjudas på många fina erbjudanden och vi kommer att servera gratis korv, läsk och kaffe på öppningsdagen.

Marieberg | Örebro
Örebronyheter

Källa: Thansen

You must be logged in to post a comment Login