Drömvinstraden var inlämnad på Coop Ladugårdsängen

By on 4 december, 2023
Arkivbild

Drömvinst på 191 miljoner till Örebroare, raden inlämnad på Coop Ladugårdsängen. Under lördagskvällen vann en Lottospelare en av Svenska Spel Turs högsta vinster någonsin.

Med sju rätt på Lotto och två rätt på Joker kammade en tursam Örebroare hem Drömvinsten på 191 miljoner kronor, redan under söndagen har Svenska Spel Tur fått kontakt med ombudet som sålde miljonspelet.

När Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör kommer i kontakt med Coop Ladugårdsängen i Örebro är de fortfarande omedvetna om att de sålt det tursamma spelet värt 191 468 655 kronor.

─ Det var ju synd att du inte ringde på mitt privata nummer och sa att jag vunnit, berättar Butikschef Johan Levin skämtsamt och fortsätter:

─ Det är fantastiskt roligt och jag hoppas att det är en av våra stamkunder som vunnit. Jag vet inte vad den högsta vinsten är på ett spel vi sålt rent historiskt men jag kan säga att denna vinst helt klart är den högsta.

Butikschefen ser nu ljust på framtiden.

─ Nu tror jag att ännu fler personer kommer att vilja spela hos oss, berättar Johan,

Johan har klart för sig själv vad han hade gjort om han vann Drömvinsten.

─ Jag hade nog gått i någon form av pension och sedan jobbat lite när jag vill. Jag hade jobbat kvar på min butik men kanske bosatt mig i Sydeuropa vissa delar av året, berättar Johan glatt.

Sist men inte minst vill Johan och all personal på Coop Ladugårdsängen skicka en hälsning till vinnaren.

─ Vi vill rikta ett jättestort grattis och meddela att vinnaren är varmt välkommen in till butiken för att fira. Vi bjussar självfallet på tårtan, berättar Johan.

Daniel Arnkvist, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, hade nöjet att förmedla de glada nyheterna till ombudet.

─ Detta måste vara ett av de roligaste samtalen jag haft! Nu hoppas vi att de firar stort i butiken, säger Daniel Arnkvist.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa: Svenska Spel

You must be logged in to post a comment Login