Eah Jé släpper singeln “Beroendeframkallande”

By on 17 januari, 2023
Foto: Adrian Pehrson

Nu rivstartar supertalangen Eah Jé året med den efterlängtade singeln “Beroendeframkallande” – ett nytt smakprov från kommande EP:n “En liten låtidé”, som har releasedatum den 24 februari. Nya singeln är skriven av Eah Jé samt producerad av Carl Silvergran och Felix Flygare Floderer från estraden.

”Beroendeframkallande är en låt om vad jag tror kärlek är och känslan jag får när jag tror jag har varit kär”, säger Eah Jé.

Mer om Eah Jé:

22-åriga Eah Jé är en talangfull artist och låtskrivare, som kommer från Göteborg och har rötter i Sydafrika. Han upptäcktes via sin TikTok-kanal, där han lade ut intima klipp med egenkonstruerade låtidéer. Under februari 2022 släppte han sin hyllade debutsingel “Dränker mina tankar” som följdes upp av singeln “Smärtsamma minnen”. Under 2021 gästade han även estraden på deras låt ”Sommarn är över”, som har streamat guld i Sverige. Redan som 10-åring började Eah Jé skriva låtar för att hantera livet i stort och hittade på så sätt sitt egna sätt att kommunicera via musiken.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Sony Music Entertainment Sweden

You must be logged in to post a comment Login