Efterlysning av iakttagelser efter misstänkt människorov

By on 6 oktober, 2021
Julia Feltzin anmäldes försvunnen natten till fredagen den 1 oktober klockan 01.00. Om någon har tips som kan bidra i utredningen uppmanas man att kontakta polisen.

Polisen efterlyser tips som kan hjälpa till i sökandet efter den äldre kvinna som varit försvunnen sedan 1 oktober.

Natten till fredagen den 1 oktober vid klockan 01:00 anmäler hemtjänsten att 97-åriga Julia Feltzin försvunnit från sin bostad på Nygatan 84 i centrala Örebro.

Ett vittne iakttar Julia i anslutning till hennes bostad på Nygatan tillsammans med en mansperson runt klockan 22:00 på torsdagen den 30 september. Julia och mannen går i riktning mot Engelbrektsgatan, därefter ser inte vittnet var de tar vägen. Runt klockan 02:30 fredag den 1 oktober anträffas Julias rullator vid Svartån i Wadköping.

Polisen är nu intresserad av alla iakttagelser som kan ha gjorts på Nygatan, Engelbrektsgatan, runt Behrn Arena, i Wadköping och i andra delar i och utanför Örebros stadskärna.

Alla iakttagelser som gjorts av Julia, på ovan nämnda platser är av intresse.
Alla iakttagelser avseende personer med rullatorer på ovan nämnda platser är också av intresse. Alla iakttagelser avseende en grå Volvo V70 är också av intresse.

Ring 114 14 och hänvisa till ärendenummer 5000-K1178023-21.

Mannen som Julia lämnade bostaden tillsammans med är numera häktad misstänkt för människorov. Mannen och Julia är inte släkt men känner varandra.

Anhöriga har godkänt att namn och bild publiceras.

Örebro
Örebronyheter

Källa polisen.se

You must be logged in to post a comment Login