Fira jul med Babblarna på Hjalmar Bergman teatern

By on 24 december, 2022
Foto: Anja Callius

Den 26 december är det dags för Babblarna att fira jul med barnen på Hjalmar Bergman Teatern.

– Det är på väg att bli en härlig tradition tillsammans med barnen och deras familjer, säger My Blomqvist Olsberg, regissör och producent.

– Det här är andra gången som vi spelar julmusikalen, förra julen hade vi 32000 glada besökare trots en pandemi och vi ser fram emot att återigen få fira jul med publiken, säger My Blomqvist Olsberg.

Med över en halv miljard visningar på Youtube och med över 750 spelade musikaler är Babblarna tillbaka med julmusikalen ”Jul & Kul med Babblarna” som ska turnera landet runt i vinter. Och intresset är rekordstort. När arrangören öppnade upp för förköp till de allra mest dedikerade fansen såldes det så mycket biljetter att man blev tvungen att redan innan officiellt biljettsläpp släppa upp ytterligare föreställningar i flera städer.

Om föreställningen:

Babblarna är tillbaka med en färgglad, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Vovvo och Klonk. Publiken kommer bjudas på en blandning av språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Det är dags att klä julgranen med julpynt och ljus. Barnen i publiken får hjälpa Klonk att gissa vad som finns i Babblarnas julklappar. Babblarna bakar pepparkakor, går Luciatåg och kan knappt vänta tills de får öppna sina julklappar. I denna sjung-med-musikal för småttingar får alla vara med och sjunga till våra mest älskade julvisor blandat med Babblarnas största hits.

Pssst! Roliga fakta: Babblarnas vaggvisa är Sveriges näst mest spelade låt på svenska genom tiderna. Endast Victor Leksells låt ’svag’ har spelats mer i Sverige.

Babblarnas musikaler har under de senaste åren haft över 300 000 besökare.

» Mer information här «

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa: Shomei

You must be logged in to post a comment Login