Föreläsning om familjehem med Thomas Ardenfors

By on 5 februari, 2023
Bild: Askersunds kommun

Torsdagen den 9 februari klockan 18.30 arrangeras en gratis föreläsning på temat familjehem med Thomas Ardenfors i Stora salongen på Sjöängen i Askersund.

Thomas Ardenfors och hans familj har varit jour- och familjehem i nästan 30 år och cirka 30 barn har bott hos dem genom åren. Under 15 år har Thomas rest runt i hela Sverige för att dela med sig av familjens erfarenheter av uppdraget.

Alla intresserade bjuds nu in till en föreläsning som blandar tårar med skratt och fakta med tips, en beskrivning av familjen Ardenfors vardag med syftet att vi tillsammans ska göra livet bättre för utsatta barn i vårt land.

Thomas har skrivit två böcker i ämnet. 2015 kom den första boken, ”En extra plats i hjärtat” och 2021 kom uppföljaren, ”Alla mina 30 barn”. Böckerna har spritts i ett stort antal över hela landet och används i många sammanhang som referenslitteratur om uppdraget som jour- och familjehem.

Föreläsningen arrangeras av socialförvaltningen i Askersunds kommun med syftet att få fler intresserade av att ta sig an uppdraget som familjehem.

Askersund
Örebronyheter

Källa: Askersunds kommun

You must be logged in to post a comment Login