Forward spelade 0-0 mot Sirius.

By on 23 juni, 2013

Bild från dagens match mellan BK Forward och Sirius. Foto: Örebronyheter

Idag kom Sirius på besök på Trängen och de skulle försöka döda BK Forwards fina poängsvit som de har på sin hemmaplan. Fem raka vinster men fyra av dem kom under tiden då Forward spelade på Behrn Arena.

Det var en välspelad första halvlek som publiken blev bjudna på. Spelet flöt på bra men målchanserna lyste med sin frånvaro. Totalt skapade de båda lagen bara var sin kvalificerad chans under den första halvleken.

I den andra halvleken vaknade gästerna Sirius, de fick igång spelet och skapade flera bra lägen. Men precis som Forward så hade gästerna svårt att få in bollen i målet. Idag slutade matchen 0-0 och även om Sirius var bättre vid vissa sekvenser i matchen så består Forwards fina hemmasvit.

Första halvlek
Himlen öppnade sig och regnet föll ner precis när matchen mellan BK Forward och Sirius. Det av tog dock efter ett par minuters spel och hemmalaget Forward kunde ta kommandot i matchen. Men Sirius var inte helt ofarliga, de hade ett bra flyt i passningsspelet.

Det var en ganska underhållande första halvlek båda lagen förde boll bra mellan sina spelare. I den 26:e matchminuten lyckas Forward få iväg en riktigt bra nick som styrdes till hörna. Senare i den 35:e matchminuten var det Forwards målvakt som fick göra en kvalificerad räddning. Första halvlek blev dock mållös.

Andra halvlek
Forward skapade tidigt en bra möjlighet då man fick en frispark ner vid högra hörnstolpen. Men ett par Sirius huvuden han högre upp. Direkt i anfallet efteråt skapar hemmalaget ytligare en bra chans att ta ledningen. Men i den 60:e matchminuten är det Sirius som är när på att ta ledningen efter bra spel.

Sirius fortsatte att trycka på under den andra halvleken, forward tappade både fart och press och Sirius skapade flera bra lägen att ta ledningen. Efter ca 80 min spel stod det fortfarande 0-0 och Sirius förde matchen men hade svårt att avgöra på sina målchanser. Mot slutet av matchen skapade Forward ett par bra lägen men de lyckades inte göra mål och matchen slutade 0-0.

Martin Avedal - Redigerare

 Martin Avedal
 Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login