Fritidsmässa på Sjöängen

By on 7 september, 2022
Bild: Askersunds kommun

Fritidsmässa på Sjöängen Askersund – Fritid, idrott, kultur med mera. Fredag 30 september kan invånare, föreningar och studieförbund med flera mötas både i och utanför Sjöängen i Askersund.

Barn och unga är främsta målgruppen men alla är välkomna!

Alla ska kunna ha en meningsfull fritid. Fritidsmässan är ett sätt för alla att mötas, att få reda på vad man kan göra i vår kommun och till viss del även i våra grannkommuner. Aktiviteter kan provas och medlemmar kan värvas.

Föreningar, samfund och studieförbund och andra huvudmän/arrangörer är välkomna att anmäla sig till ungdomscoach Anton Tannerstad eller fritidsutvecklare Simon Elgbratt.

– Det här ett sätt för invånare, föreningar och studieförbund med flera att komma i kontakt med varandra. Fritiden är en viktig del för alla! För just barn och unga behöver vi tillsammans verka för att öka den fysiska aktiviteten, som tyvärr idag är alldeles för låg. Fysisk aktivitet mår vi bra av och det kan påverka oss positivt i skolan och på jobbet. Vi behöver även mer kultur för barn och unga, säger Daniel Eriksson, förvaltningschef för kultur, evenemang och fritid, Askersunds kommun.

Nöje | Askersund
Örebronyheter

Källa Askersunds kommun

You must be logged in to post a comment Login