Glamour med glimten i ögat

By on 17 december, 2022
Bild: Lagerhaus

Lagerhaus februarikollektion 2023, Glamour med glimten i ögat. I kommande februarikollektion är hemmamyset i fokus. Tända ljus, vackra ljuslyktor, stilleben, tjusiga småbord, gosiga textilier, konstnärliga mönster och mjuka former.

Pop-art och glamour möter lekfullhet. Produkter som ger liv åt ett vintertrött hem!

Kollektionen består av många nyheter inom hem- och inredningsområdet. Uppdatera ditt vintertrötta hem med härliga inredningsdetaljer. Trendspåren glamour och pop-art möter lekfullare trendinslag. Det är en mix av sköna material, kontraster, vackra detaljer och glansiga ytor. Gammalt möter nytt, pälslika strukturer möter metaller i silver och guld. Vågade detaljer och mjuka bubbliga former mixas med kantiga hårda strukturer. Produkterna går i en jordnära färgskala toppad med starka accentfärger som rosa, lila och orange. Mönsterbilder varierar mellan konstnärliga abstrakta penseldrag, ränder och gulliga husdjursfigurer. 

– Våren hos Lagerhaus är tillåtande och andas både värme och konstnärlig rock’n roll. Kontrasten är viktig med mjuka former och fluffiga material som möter högblanka ytor. Ljusa naturliga färger och vågade färgklickar. Cool möter omfamnande mjukt. En vårkollektion att se fram emot, berättar Emilia Claesson, designer på Lagerhaus.

Under februari är vintermörkret fortfarande ett faktum, därmed är kategorin ljus- och ljuslyktor i fokus även i denna kollektion. Vidare är doft, doftpinnar och doftljus i centrum, det ska dofta gott hemma! Nyheter att spana in inom ljus-området är den silverfärgade ljusstaken BLING som med sin sköna bubbliga form och lyxiga uttryck piggar upp vilket stilleben som helst, de söta småljusstakarna BOBBY i stengods samt de läckra (och vändbara!) ljusstakarna FACET.

Fler nyheter att ha koll på är bordslampan STRIPE, taklampan IRRESISTABLE samt neonlampan PEACE. Produkter som lyser upp såväl hem som humör under februaris mörkaste timmar.

Vidare ses flera nyheter inom kategorin småmöbler. Sittpuff MJUK är just mjuk, och bullig, i uttrycket. Piedestal VISNING och sidobord LUFTIG är gjorda av återvunnen plast, tillverkade i Borås.

Härliga och gosiga textilier är ett måste dessa kyliga månader. Figuren för perioden är KOMPIS, i form av en hund, och hittas bland annat i kuddform. Vidare pryder det konstnärliga mönstret SMARRIG, framtaget av Lagerhaus designavdelning, bland annat ett fint kuddfodral.

Sist, men inte minst, presenterar Lagerhaus en ny porslinsserie, WHEAT, bestående av fem olika delar. Servisen är i keramik, med reaktiv glasyr och oregelbundna kanter, vilket gör varje produkt unik. En beige-brun nyans som standard, och under våren kommer två tillfälliga nyanser (brun och blå) adderas på en skål och mugg.

Februarikollektionen finns i butik i Örebro och online från slutet av januari och början av februari 2023.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa Lagerhaus

You must be logged in to post a comment Login