Graveyard kommer till Örebro

By on 2 augusti, 2023
Foto: Live Nation

I höst är det svenska rockbandet Graveyard åter aktuella med ny musik då de släpper albumet ”6” – bandets första studioalbum sedan 2018. I samband med detta beger sig bandet ut på en 14 spelningar lång turné med stopp i Sverige & Danmark.

Biljetter släpps på fredag den 4 augusti klockan 09.00 via LiveNation.se

Graveyard, bestående av Joakim Nilsson, Jonatan Larocca-Ramm, Truls Mörck och Oskar Bergenheim, bildades i Göteborg 2006 och har sedan starten hunnit med att släppa 5 hyllade studioalbum, turnérat världen runt och har på hemmaplan även vunnit två hårdrocksgrammisar och ett P3 Guld-pris. Bandets senast album ”Peace” från 2018 gick rakt in som etta på den svenska albumlistan.

Graveyard har genom sin musik och sina liveframträdanden vuxit till ett av de ledande banden inom sin genre och rönt framgångar såväl hos publik som kritiker. Ett kvitto på bandets status är att de under årens lopp bjudits in till att agera förband till storheter som Soundgarden, Motörhead, Guns n Roses, Iron Maiden och Deep Purple.

Det nya albumet ”6” släpps den 29 september och det första smakprovet får alla lyssnare genom singeln ”Twice” som släpps den 2 augusti. Missa inte chansen att uppleva Graveyard live under höstens turné med start i Sundsvall den 6 oktober. Med som support på flera av stoppen ser vi Göteborgsbördige Telos Vision.

Graveyard kommer till Frimis Salonger den 4 november.

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa: Live Nation

You must be logged in to post a comment Login