Hallsbergs kommun gratulerar vinnarna av pedagogiskt pris 2023

By on 7 november, 2023
Bild: Hallsbergs kommun

Pristagarna meddelades igår måndag den 6 november 2023, priset delas ut på kommunfullmäktiges sammanträde den 18 december.

…………

Jessica Karlsson, förskollärare på förskolan Tranängen, tilldelas det pedagogiska priset för förskola och annan pedagogisk verksamhet 2023.

Motiveringen lyder:

”Genom hennes förmåga att se varje barns fulla potential och ett engagemang utöver det vanliga skapar hon en fin barngrupp präglad av kärlek, trygghet och glädje. Hon möter barnen på ett positivt sätt och stärker deras berättande.

Hon bemöter även föräldrar på ett fint sätt som skapar känslan av delaktighet i barnets utveckling. Med kommunikativ skicklighet balanserar hon glädjeämnen med det som kan vara lite tuffare för barn och föräldrar.”

…………….

Emelie Dahlin Jansson, lärare på Långängskolan, tilldelas det pedagogiska priset för grundskola och fritidshem 2023.

Motiveringen lyder:

”Med en kommunikativ förmåga samt lugn och tydlighet i sin yrkesroll når hon fram till alla elever och vårdnadshavare. Genom trygghet, empati och stabilitet i klassrummet skapar hon arbetsro samt en varierad undervisning som väcker nyfikenhet, självförtroende och lust att lära hos eleverna.

Där alla elever får komma till sin rätt utifrån egna förmågor, i sin roll som pedagog är hon en fantastisk förebild för eleverna.”

Hallsberg
Örebronyheter

Källa: Hallsbergs kommun

You must be logged in to post a comment Login