Hanna Wildow tillbaka med ny konstutställning i Lindesberg

By on 18 oktober, 2023
Hanna Wildow i Gränseskogen.
Fotograf: Shahin Haghjou.

Lördag 21 oktober kl 12-14 bjuder Lindesbergs kommuns kultur- och fritidsenhet in till vernissage av utställningen ”det är ett rop på hjälp”, i Konstrummet på Lindesbergs stadsbibliotek.

Utställningen är ett skulpturalt samarbete av Hanna Wildow, tillsammans med konstnärerna Alva Willemark Mesaros och Tony Karlsson Savci och pågår till 14 november.

Hanna Wildow arbetade tidigare tillsammans med Storåskolans elever i ett pedagogiskt konstprojekt. Nu är hon tillbaka med utställningen ’det är ett rop på hjälp’ som är ett skulpturalt samarbete tillsammans med konstnärerna Alva Willemark Mesaros och Tony Karlsson Savci.

Arbetet undersöker omsorgssystem utifrån skogen som plats och förgrenar sig i en serie av installationer och framföranden, som samskapas med och omformas utifrån det rum och de deltagare som möter arbetet.

Utifrån ett prövande och relationellt arbetssätt har konstnärerna letat efter mellanrumspositioner, bortom individuella ägarskap men utan att forma ett kollektiv. Över tid har en serie skulpturer och installationer vuxit fram. Ett urval av dessa visas nu på Lindesbergs stadsbibliotek.

Kultur | Lindesberg
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login