HSB MälarDalarna flyttar till nytt kontor på Aspholmen i Örebro

By on 4 juni, 2024
Bild: HSB

HSB MälarDalarna ekonomisk förening tecknar nytt hyresavtal med Castellum, gällande kontorslokal med verkstad i nära anslutning. Detta innebär att HSB MälarDalarnas regionkontor i Örebro, flyttas från Holmen till Elementvägen 14 på Aspholmen i november.

HSB MälarDalarna har nyligen tecknat ett 10-årigt hyresavtal med Castellum gällande ny lokal som omfattar 1111 kvadratmeter kontorsyta på fastigheten Svetsaren 5 i Örebro.

Tillträdet sker 1 november 2024 och innan dess kommer lokalen att genomgå anpassningar för att möta de behov som finns, inklusive enklare justeringar och ombyggnationer av den befintliga planlösningen.

Dessutom hyr HSB ytterligare 528 kvadratmeter för en verkstad, endast en kort promenad från kontoret.

– Vi ser med glädje fram emot att flytta till våra nya lokaler på Aspholmen och välkomna våra kunder och medlemmar till ett fräscht och inbjudande kontor. Detta ger oss möjlighet att arbeta i en modern och anpassad miljö som främjar vår verksamhet och våra medarbetares trivsel. Kontoret i Örebro är ett av våra tre regionkontor och vi ser en stor potential i att fortsätta växa och utvecklas i Örebro med omnejd, säger Maria Engholm, vd HSB MälarDalarna.

– Vi är mycket glada över att ha säkrat en långsiktig lösning för HSB i våra lokaler på Aspholmen. Svetsaren 5 erbjuder moderna och ljusa lokaler med en utmärkt placering nära motorvägen och med generösa parkeringsmöjligheter utanför byggnaden, säger Nicklas Westberg, affärsområdeschef på Castellum Örebro.

Svetsaren 5 ligger vid Aspholmenrondellen, och har utmärkta kommunikationsförbindelser via motorvägen i alla riktningar. Aspholmen är också ett spännande stadsutvecklingsområde där Örebro kommun planerar att skapa ett blandat område med bostäder, skolor och parker fram till år 2045.

Aspholmen | Örebro
Örebronyheter

Källa: HSB

You must be logged in to post a comment Login