Inbjudan till workshop om kreativa processen med Ina Knutsson

By on 2 februari, 2024
Bild: LindeKultur

Lördagen 3 februari kl. 13-16 bjuder Lindesbergs kommun in till workshop på Lindesbergs Stadsbibliotek, om den kreativa processen med Ina Knutsson.

”Deltagare i Vinterspår har förtur men det finns platser över så nu öppnar vi för alla som är intresserade”, meddelar Sara Sporre i ett pressmeddelande. Anmälan genom mail till kulturkontoret@lindesberg.se.

Ina Knutsson är artist, låtskrivare, poet och kreativ vägledare. Hon har hjälpt människor hitta sin skapande röst med hjälp av sina effektiva metoder i ett tiotal år. Hennes uppskattade kurser har tagit plats inom regionala konstsatsningar, på studieförbund, kulturskolor, ideella organisationer och företag.

Inas kraftfulla vägledning handlar bland annat om att se hela människan och ta med allt i dess historia in i processen till ett skapande liv.

Workshopen Kreativ Process med Ina Knutsson

Vill man ha inspiration och uppmuntran hur man kan fördjupa ditt konstnärliga arbete så att man får mer flöde och kraft? Ta del av workshopen Kreativ Process och inspireras av Inas berättelse, om hur man kan få en sund relation till sitt skapande och lätt komma åt det.

Oavsett var man är i sitt konstnärskap, så mår man bra av att reflektera över vad man behöver för att kunna balansera det kreativa flödet. Och kanske få ny inspiration ifall man behöver se på den kreativa processen från en annan vinkel. Låt dig även skapa ett samtal om med och motgångar som uppstår i den skapande processen.

Är man sugen på att uttrycka sig konstnärligt, så fungerar workshopen lika bra som inspiration och tips på verktyg hur man kan komma igång och hitta ett uttryck eller ta sig an något man länge längtat efter. På föreläsningen i kreativ process får man: Kunskap om kreativitetens källa; Ett upplägg på rutiner för ditt skapande; Ta rädslan i handen och börja ändå; Genomskåda blockeringar och hitta flow; Gemenskap med andra – kraft och pepp.

Kultur | Lindesberg
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login