Indianerna blev överkörda av Västervik

Av på 20 juli, 2021
Arkivbild

Under tisdagen den 20 juli åkte Indianerna till Västervik för att ta sig an Västervik i den sjätte omgången av Bauhaus ligan 2021.

Indianerna med fyra matcher vunna hittills och en ganska svajig insats hittills där ingen i laget riktigt presterat. Västervik kom till matchen med tre vinster och två oavgjorda matcher.

Det hela blev verkligen ingen höjdarmatch för Indianerna då Västervik tog sin första fem etta redan i andra heatet och följde upp denna med ytterligare en i tredje heatet. Trots en vinst i första heatet så dröjde det framtill sjätte heatet innan Indianerna tog sin andra heat seger då Max Fricke lyckades vinna och följde upp det med ytterligare en heat vinst i det sjunde heatet. Sedan dröjde det till 15 heatet innan man åter tog en seger  genom Chris Holder. Matchen slutade 52-38 till Västervik och Indianerna hade aldrig en chans.

Den här säsongen har verkligen inte startat bra för Indianerna då varken proffsen eller de lokala förarna levererar och vad som måste till det vet jag inte för närvarande men en riktig vändning är det som gäller.

Matchen slutade Västervik 52-38 Indianerna.

Karl-Johan Sandberg, Sport | Motor
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in