Inred balkong och terrass med vårnyheter

By on 9 mars, 2023
Bild: Lagerhaus

Vår och värme kommer närmare. Det luktar vår i luften, blåmes och talgoxe kvittrar för fullt och kvällarna är äntligen ljusare. Det är snart dags att göra balkong och altan redo för utomhushäng!

Inred med favoriter från Lagerhaus nya vårkollektion.

Maxa utelivet med krukor, piedestaler, amplar, balkongmattor, textilier, korgar, ljuslyktor, lampor och ljusslingor. Årets kollektion går i ett bohemiskt och lyxigt stilspår, som flirtar med Frankrike och franska rivieran. Färgskalan är sober med accentfärger som roströd, grön och gul. Raka ränder mixas med vackra botaniska mönster.

Amplar, krukor, balkonglådor och piedestaler i olika nivåer ger liv i stylingen. Amplar kan hängas såväl i köksfönstret, på gardinstången i sovrummet, i badrumstaket som i uterummet. Skapa en grönskande oas att trivas i.

Fler nyheter att spana in är lampskärmarna TRÄDGÅRD och STUGA. Mönsterbilden TRÄDGÅRD pryder även ett kuddfodral, en bricka och en kökshandduk. Illustrationen är inspirerad av den svenska sommarstugeidyllen och säsongens alla färgstarka blommor.

Ombonad känsla på balkongen med textilier och mattor.

Ljusslinga LED passar perfekt på balkongen när mörkret faller. Ljusslingan sprider ett mjukt behagligt ljus och placeras med fördel även över middagsbordet på terassen, mellan två träd i trädgården eller inomhus i sovrummet.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa: Lagerhaus

You must be logged in to post a comment Login