Invigning av nytt utegym i Kumla

By on 14 december, 2022
Foto: Kumla kommun

På torsdag 15 december kl. 10.00 öppnar vi upp för träning i Skogsgläntas utegym i Kumla. Kommunstyrelsens ordförande Andreas Brorsson finns på plats för att inviga.

Utegymmet innehåller ett grundläggande utbud av redskap i trä utformat för träning av hela kroppen. På plats kan du även ta del av två olika förslag på träningsupplägg om du vill ha hjälp att komma igång med din träning. Utegymmet är placerat i kanten av Vargavrån, intill Skogsgläntans lekplats i Skogstorp.

Välkommen att ta med dig träningskläderna för att prova på!

Ytterligare en invigning på söndag

På söndag 18 december kl. 11.00 kommer vi även att inviga den nya grillplatsen i Ralaskogen i Sannahed. Kultur- och fritidsnämndens ordförande Marie Eriksson finns på plats för att inviga. Här är det Sannaheds aktivitetsförening och Kumla kommun som bjuder på ett juligt skogsfika vid grillplatsen, för att fira det samarbete som pågått under året för att främja vistelse och rörelse ute i vår natur.

Projektet är så gott som klart och har resulterat i en ny grillplats, två nya vilobänkar utmed skogsstigarna, nya bänkar vid den gamla grillplatsen och en balansbana som i tar dig upp till den spejande Husaren.

Örebro län | Kumla
Örebronyheter

Källa: Kumla kommun

You must be logged in to post a comment Login