JA-A-A, Jasmine Kara släpper ny singel

By on 29 april, 2022
Bild: Jasmine Kara

Sommarens skönaste och gladaste “No fucks given”- låt är här och Jasmine Kara sjunger den med stil. 

“Stänger av dig, tar en sista klunk, låtsas spela dum.
Fråga och jag säger Ja-a-a,
Allt du vill ha – det är mitt svar!
För vem har tid att diskutera när det börjar eskalera?
När jag inte orkar mera så säger Ja-a-ag, Ja-a-a!”
– Textrader ur låten

“JA” handlar om att stänga av negativa energitjuvar och istället bara försöka fokusera på att göra sin egen grej. Det är en mid-tempo, retro/Motown inspirerad låt som skriker sommar, ljus och positiva vibbar.

Låten har Jasmine skrivit tillsammans med Peter Kvint, som också har producerat låten. 

“JA” är den fjärde singeln de släpper tillsammans, de två första “Du var för bra” och “Jag skiter i allt” skrev dem tillsammans med artisten och låtskrivaren Albin Lee Meldau och “Ta mitt hjärta” tillsammans med Mattias Green. Låtarna har även spelats på eldfesten inför flera miljoner tittare, i Sverige, Iran och via satellit över resten av världen.

– När jag var riktigt nere en dag utan någon större anledning så kände jag till slut; nej nu måste jag ta mig ur den här känslan på något sätt, inte låta den ta över. Och då kom “JA”! 
Jag älskar den här låten nu, den har blivit min pepplåt och jag hoppas att fler ska kunna få samma känsla när de hör den och känna att livet kan vara en fest om man gör det till en, säger Jasmine.

I veckan kom en mörk hemlighet om Jasmine’s förflutna ut och tidningar över hela Sverige har skrivit om nyheten att Jasmine kommer att släppa en bok om detta den 1 november. En självbiografi som heter “Den Mörka Scenen”, där hon berättar om sitt drygt tioåriga dubbelliv till musikkarriären, som strippa. 

Men trots att hon har gått igenom mycket mörker, så känns de flesta av hennes låtar glada som en kontrast. 

– Musiken är det som har hållit mig levande, gett mig hopp när allt annat varit på botten och det som jag vill ge till världen så länge jag andas. Jag vill att alla ska få uppleva läkandet, kärleken  och glädjen som musiken ger, säger Jasmine.

Nu väntar turné och i höst  kommer det första albumet på svenska, samma dag som bokreleasen.     

Lyssna på låten här

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa Jasmine Kara

You must be logged in to post a comment Login