Jackie Mere släpper debut-EP:n ”Valentino”

By on 18 juni, 2023

Det är få förunnat att en artist kan ta både musikkritiker- och älskare med storm med endast två låtar bakom ryggen, men det har Jackie Mere lyckats med.

Efter att ha blivit kallad årets nykomling av Aftonbladet och Göteborgs Posten efter att ha släppt debutsingeln ”It Ain’t Me” i början på året har hon bevisat att hon är en artist att hålla koll på. Idag släpper hon debut-EP:n ”Valentino” med fokusspåret ”Dead To Me”.

Sedan debuten i början på året har det bubblats och surrats mycket om Jackie Mere. Hon har redan varit förband åt självaste Veronica Maggio och blivit veckans radiohit på P3. Jackies debut-EP heter ”Valentino” med fokusspåret ”Dead To Me”.

Jacke säger detta om låten: ”Är det så fel med att önska någon som sårat en det absolut värsta? Kanske inte som en permanent lösning utan mer som en temporär undanflykt. Jag behöver inte vara rädd för vem personen delar säng med, må illa över bilder som jag får upp i huvudet. Cuz ”If you were dead then I wouldn’t have to worry about who sleeps it your bed””.

Hon fortsätter: ”Det börjar nästan som en kyrklig begravning i form av orgeln som tar dig igenom introt men som sedan vänder i både text och en reggae-influerad refräng. Det är en kaxig låt, men med glimten i ögat.”

”Valentino” heter Jackie Meres EP och finns att lyssna på nu!

Kultur
Örebronyheter

Källa: Sony Music Entertainment Sweden

You must be logged in to post a comment Login