Jeaff & Jon Miljon håller workshop på Kulturskolan Garnalia i Lindesberg

By on 19 oktober, 2023
Bild: LindeKultur

Tisdag 7 november kl 17:30-19:30 bjuder Kulturskolan Garnalia, Studieförbundet Vuxenskolan och Pennysound Studio in till ”Beats & Texter” med Jeaff & Jon Miljon i Lindesberg.

En spännande workshop i hur man skapar sitt eget beat, och skriver bra och intressanta låttexter och melodier. Det är gratis att delta men föranmälan krävs.

Jeaff är en erfaren rappare som har släppt låtar och uppträtt på stora scener. Hon var med i TV4’s lyckliga gatan där hon tolkade Tommy Nilsson. Jeaff har en egen musikstudio i Nora och hon jobbar dagligen med att lyfta unga artister till nästa nivå. Hon släpper fortfarande låtar löpande och får in sin musik på stora spellistor på Spotify.

Jon Miljon är en musikproducent från Stockholm som idag driver Pennysound Studio i Örebro. Han har jobbat med Sveriges största artister och producenter. Han brinner för att hjälpa unga artister och låtskrivande att ta sitt musikskapande till nästa nivå. Han har många miljoner streams på Spotify med musik som han har producerat.

Workshop: Jeaff och Jon Miljon kommer till Kulturskolan Garnalia i Lindesberg och lär deltagarna producera musik och skriva texter och melodier.

Kursinnehåll:

• Testa att göra ett eget beat, Trummor, bas och syntar.

• Prova på att skriva en text, rap eller sång med en bra melodi.

• Spela in det du skrivit i våran mobila studio och lär er hur man ska använda mikrofonen.

• Vi mixar och lär er hur man får låten att låta proffsig.

• Vi jobbar i Logic Pro.

• Få med dig låten hem.

Lokal: Kulturskolan Garnalia, Lindeskolan, Nyborgsgatan 1, Lindesberg

Förkunskaper: Inga förkunskaper

För mer information om och anmälan till workshopen – https://www.sv.se/avdelningar/sv-orebro-lan/kurser/workshop-beats–texter—kulturskolan-garnalia-37118/

Kultur | Lindesberg
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login