Joe & The Anchor släpper singeln ‘Leaving You Now’

By on 22 november, 2021

Indiepop-bandet Joe & The Anchor släpper piano-balladen ‘Leaving You Now’ – en känslosam break-up låt som handlar om den första kärleken, att växa ifrån varandra och behöva inse att det inte finns någonting kvar värt att kämpa för längre. Med sångaren Joakims kraftfulla men känsliga röst lämnar ‘Leaving You Now’ ingen oberörd.

“Leaving You Now har varit med oss en lång tid nu. Vi har alla varit i den där situationen när ens första riktiga kärlek blir till ens första hjärtesorg. När vi skrev LYN försökte vi fånga just den känslan.” – JATA om singeln.

Låten är den andra på deras kommande album ‘Coming of Age’ som utforskar känslan av att växa upp, livets bräcklighet, kärlek och att inte ta saker för givet. Efter att bandets medlemmar tragiskt behövt genomgå en förlust började de bearbeta händelsen och deras känslor via deras skapande av musik. Under en hektisk, fokuserad och tung period skrev och spelade bandet in vad som sedan skulle komma att bli ett fullt album, som väntas släppas våren 2022.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Northbound Music Group

You must be logged in to post a comment Login