Johan Glans släpper extraföreställning

By on 8 december, 2022
Bild: All Things Live

Johan Glans sålde slut direkt i Örebro, släpper extraföreställning. Till sommaren beger sig Johan Glans ut på turné igen. Redan 1 timme efter biljettsläpp hade det sålts 20 000 biljetter till turnén, som från den 18 juni till 12 augusti 2023 besöker ett 20-tal orter i Sverige varav en i Örebro Stadsparken.

Nu släpps flera extraföreställningar för turnén, den 30 juni kl 18:00 sätts en extra föreställning upp i Stadsparken i Örebro.

Under turnén besöker Johan Glans sina absolut bästa sommarplatser från Luleå i norr till Ystad i söder. Mindre än en timme efter biljettsläpp hade det sålts mer än 20 000 biljetter till sommarens stora turné. Nu släpps ytterligare föreställningar till turnén.

– Det är helt galet! Jag har sett fram emot att få möta alla människor igen, men att det skulle bli sånt här tryck hade jag aldrig vågat drömma om, säger Johan Glans.

I föreställningen får publiken ta del av den humor som gjort Johan älskad av svenska folket – hur han med tvistade beskrivningar av vardagen, träffsäkerhet och skånsk charm får en hel publik att vrida sig i skrattkramp.

Mer om Johan Glans

Sedan Johan debuterade som ståuppkomiker i Malmö 1994 har han medverkat i en lång rad produktioner, däribland tv-program som På spåret, Tror du jag ljuger och Parlamentet. Glans är också skådespelare och har medverkat i många tv-serier såsom Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet, Swedish Dicks, Home invasion och Kvarteret skatan. 2020 såg vi honom även i SVT:s julkalender Mirakel där han spelade vetenskapsmannen Vilgot.

Utöver detta har han medverkat i flertalet standup-föreställningar och musikalerna Livet är en schlager och Spamalot, samt tagit emot fler utmärkelser. Bland annat Årets skåning och Karamelodiktstipendiet. Han är även tvåfaldigt utsedd till Årets komiker.  

….

Pressröster om tidigare turnéer:

“Här skrattas det dubbelvikt från första sekund”
– GP

“lätta och bitvis väldigt skruvade vardagsbetraktelser som de flesta av oss låter passera utan vidare tanke. Han kan göra mycket av små detaljer.”
– 
Smålandsposten

“det är mycket, mycket roligt”
– 
Östgöta Correspondenten

“Elegans och briljans med Glans”
– 
VLT

“Inte ett öga var torrt under föreställningen och varför skulle det vara så. Det var knappt så att man hann hämta sig från första skämtet innan han överraskade med något nytt.”
– 
Folkbladet

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa Gul PR

You must be logged in to post a comment Login